Ons team

Loes ten Buuren

Loes ten Buuren

Functie Kinderfysiotherapeut (MSc) en Eigenaar

Email loes@kinderfysiotherapiehetplein.nl

Mobiel 06-54264028

KvK 67407765

BIG 19063895804

Ik ben Loes, moeder van 3 kinderen, master kinderfysiotherapeut en medeoprichtster van Kindercentrum Het Plein. Als kinderfysiotherapeut werk ik sinds 2010 met veel enthousiasme met kinderen tot 18 jaar. Mijn passie ligt bij de zuigelingen en de kinderen in de basisschool leeftijd; hierin heb ik mij extra verdiept. Ik heb naast de cursus plagiocephalometrie (zuigelingen met een voorkeurshouding) een cursus gevolgd om huilbaby’s te kunnen behandelen. Hierdoor ben ik het begeleiden van ouders met huilbaby’s, zuigelingen met een voorkeurshouding of een motorische ontwikkelingsachterstand, bijzonder leuk ben gaan vinden. De omgang met baby’s en peuters voelt voor mij heel natuurlijk; dat ik zelf 3 kinderen heb, helpt hier waarschijnlijk ook bij. Tijdens mijn studie heb ik wetenschappelijk onderzoek gedaan naar de schrijfmotoriek in groep 3 en 4 van de basisschool. Hierdoor heb ik ervaren dat ik het contact ook met leerkrachten en intern begeleiders op de basisschool erg leuk vind. Mijn droom is om een kindercentrum te openen voor eerstelijnszorg waar kinderen alle zorg kunnen krijgen die ze nodig hebben, waar ze niet het idee hebben dat ze in een ziekenhuis zijn, zich veilig kunnen voelen en zichzelf kunnen zijn, waar je lekker gek mag doen en mag rennen. Deze droom komt nu uit!

Maike Jansen of Lorkeers

Maike Jansen of Lorkeers

Functie Kinderfysiotherapeut (MSc) en Eigenaar

Email maike@kinderfysiotherapiehetplein.nl

Mobiel 06-42541368

KvK 67407765

BIG 89911167204

Mijn naam is Maike, master kinderfysiotherapeut en mede oprichter van Kindercentrum Het Plein. In 2011 ben ik met mijn master opleiding tot kinderfysiotherapeut begonnen. Dit was het moment dat ik van de algemene fysiotherapie over ging stappen naar het behandelen van kinderen. Cursussen zoals zuigelingenasymmetrie, Infant motor profiel (IMP), kinderbekkenfysiotherapie, babymassage en Anders kijken naar kinderen, sensorische informatieverwerking heb ik in de afgelopen jaren met veel plezier gevolgd. Op verschillende werkplekken kon ik de afgelopen jaren veel ervaringen opdoen zoals het behandelen van kinderen met overgewicht, schrijfproblemen, orthopedische aandoeningen, voorkeurshouding of astma. Net als mijn collega Loes is het mijn doelstelling om goede zorg te bieden en te bundelen. Wij willen kinderen, ouders en andere disciplines de mogelijkheid bieden om op één plek die zorg te bieden die het kind nodig heeft.

Priscilla Smeenk-Hardus

Priscilla Smeenk-Hardus

Functie Kinderfysiotherapeut (MSc) en Eigenaar

Email priscilla@kinderfysiotherapiehetplein.nl

Mobiel 06-38009806

KvK 73164836

BIG 79908874704

Mijn naam is Priscilla, moeder van drie kinderen; Faye, Robin en Olivier. In 2003 ben ik afgestudeerd aan de Wageningen Universiteit en Research Centrum richting communicatie en gezondheidsbevordering. Daarna ben ik gelijk doorgegaan met studeren en heb ik in 2007 de opleiding fysiotherapie voltooid. Tijdens deze opleiding heb ik in Bolivia in een revalidatiecentrum voor kinderen gewerkt. Een bijdrage geven aan de ontwikkeling van het kind gaf mij veel energie, waardoor ik in september 2008 de Master opleiding Kinderfysiotherapie in Breda ben gestart die ik in 2012 heb afgerond. Sinds die tijd werk ik met veel plezier en passie als kinderfysiotherapeut waarbij ik spelenderwijs werk aan de doelen die ik samen met de ouders/ het kind opgesteld heb. Op dit moment behandel ik veel baby’s, schrijfkinderen, kinderen met een motorische achterstand en kinderen met overgewicht. Ik heb me tevens verdiept in orthopedische klachten bij kinderen. Met veel enthousiasme sluit ik graag aan bij dit team om gezamenlijk onze kennis en krachten te bundelen!

Malou Voortman

Malou Voortman

Functie Kinderfysiotherapeut (MSc)

Email malou@kinderfysiotherapiehetplein.nl

KVK 75871696

BIG 89912910004

Leoniek Kuijk

Leoniek Kuijk

Functie Kinderfysiotherapeut

Email leoniek@kinderfysiotherapiehetplein.nl